Hírek

2024.03.29.
Húsvéti kávékülönlegességek

A húsvét öröme maga az ünnep, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ezt az ünnepet kiegészítsük, mint egy csésze finom kávé?

2023.10.31.
Lámpás Jack Latte

Mi lehet ilyenkor november kapujában alkalomhoz illőbb, mint egy "Jack-O'-Lantern" kávékülönlegesség!


Ez a klasszikus „Pumpkin Spice” Latte adekvát csavarja, csokoládésziruppal és kedvenc édességéből készült kísérteties arc-díszítéssel.
Élvezzük az alkalomra hangolt speciális díszítésű lattét, miközben sütőtököket faragunk gyerekeinkkel vagy vendégül látjuk barátaikat!

2023.03.29.
Megújult a www.kave24.hu, a GRANCAFÉ webáruháza

Megújult a www.kave24.hu, a GRANCAFÉ webáruháza.

2021.10.13.
A JÖVŐ, A TEJ ÉS A KÁVÉ…

A minőségre való törekvés a legkifizetődőbb hosszú és rövid távon egyaránt. Bádi Gáborral, a GRANCAFÉ tulajdonosával a legújabb termékfejlesztésükről, a kapszulás MILK IT-ről és a hozzá vezető cseppet sem akadálymentes útról beszélgettünk!

2021.05.26.
Kávé-kisokos

Hogy a jövőben a dolgos hétköznapok munkával töltött óráinak prése alól szabadulva otthon is emlékezhessünk kedvenc ízeinkre, nézzük meg, miként tudjuk magunk számára is a csészébe varázsolni kedvenc kávéitalainkat.

2021.05.20.
A kávéd Te vagy!

Rengeteg tanulmány jelent már meg a kávéról, ami annak egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta pro és kontra. Ezt a vitát most nem döntenénk el, inkább foglalkozzunk azzal a témával, ami szintén a kutatások tárgya egy ideje, nevesen, hogy mit árulnak el az emberről a kávézási szokásai.

2021.05.19.
Kávéhoroszkóp

Az általad fogyasztott kávé egyben meghatározza a személyiségedet is.

Bizonyára tudod, hogy a kávé - a víz után - a legtöbbet fogyasztott ital a világon. De az, ahogyan kiválasztod a típusát, ahogy fogyasztod, meghatározza egyben a személyiségedet is. Hiszed vagy sem!?